Online Coaching

Het Coronavirus heeft ons land in zijn greep. 

Juist in deze tijd is het belangrijk dat we in beweging blijven én aan ons immuunsysteem werken. Op die manier gaan we dit virus verslaan! En dat sportscholen de deuren hebben moeten sluiten hoeft daar geen belemmering voor te zijn. Ga daarom samen met mij aan de slag!

Hier kan ik je mee helpen:

Resultaat gericht plan

Zodat je niet alle afgelopen maanden voor niets getraind hebt. Ik stel een compleet trainings- en voedingsplan voor je samen, zodat je lekker actief in beweging blijft.

Een gezond lichaam

Zodat je beter bestand bent tegen het Coronavirus. Ik stel voor jou duurzaam voedingsplan op die je helpt om een stevig immuunsysteem op te bouwen.

Dagelijkse Motivatie

Zodat jij ondanks de drastische veranderingen niet opgeeft. Door alle grote veranderingen is jouw wekelijks ritme flink waarschijnlijk verstoord. Grote kans dat je moeilijk jouw weg weet te vinden binnen deze chaotische tijden. Ik monitor je vooruitgang en staat altijd voor je klaar om je de juiste richting op te krijgen.


Let’s build something together.
You’re life, you’re future.

Dit zit er in onze thuisplan

Sportvoeding.jpg

Trainingsplan: Zodat jij ondanks de gesloten sportscholen nog steeds kunt blijven trainen en actief in beweging blijft

Voedingsplan: Je krijgt een duurzaam voedingsplan welke  je helpt om een stevig immuunsysteem op te bouwen, gezond en fit te blijven

Dagelijkse begeleiding: Zodat jij precies weet hoe jij de komende weken en maanden vooruitgang kunt blijven maken zonder gebruik te moeten maken van jouw sportschool.

Mijn naam is Jolanda en coacht al jaren mensen die een gezonde levensstijl willen.

Ik vind het heel belangrijk dat we met z’n allen blijven sporten ondanks het Corona virus! We moeten ons wapenen tegen COVID-19 met een gezond lichaam en immuunsysteem. Stil blijven zitten is natuurlijk geen optie. Er zijn meer dan genoeg workouts die je thuis (binnen) en buiten kunt doen. En daar help ik je graag mee! Sport je liever 1 op 1?

Dat kan natuurlijk ook!

Ik geef Personal Training, hardloop, fietsen, wandelen of een heerlijke Rondeveense buitenlucht training.